Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetinin tələbə və məzunların nəzərinə.

30 May 2019

Continental Hotel Baku ATMU-nun “Turizm və Otelçilik” ixtisasında təhsil alan tələbə və məzunlar üçün aşağıdakı vakansiyaları elan edir:

1. Ön Büro İşçisi (Receptionist)
    2. Bellboy
    Əsas tələb: orta səviyyədə Rus və ingilis dili biliyi
    Öyrənməyə və inkişafa meyilli olmaq.
    Ön büro işçisi üçün qadın və kişi namizədlər, Bellboy üçün isə yalnız kişi namizədlər müraciət edə bilərlər.
    İş rejimi: həftədə 6 gün (növbəli iş rejimi: Saat 08:00-17:00; Saat 14:00-23:00; 23:00-08:00)
    2 ay ərzində həftədə 1 gün 12 saat işləmək lazım olacaq.
    Son müraciət tarixi 05.06.2019
    Maraqlanan namizədlərdən CV-lərini vakansiyanı göstərməklə Bu email ünvanı spambotlardan qorunur. Onu görmək üçün JavaScripti qoşmaq lazımdır. elektron ünvanına göndərməkləri xahiş olunur.
    Əlaqə: Karyera və Kommunikasiya şöbəsi
    (+994 12)564 42 33 (118)

Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetinin “Turizm və Otelçilik”, “Marketinq” və “Maliyyə” ixtisasları üzrə təhsil alan tələbələrinin nəzərinə.

Pullman Baku Oteli ATMU-nun “Turizm və Otelçilik”, “Marketinq” və “Maliyyə” ixtisasları üzrə təhsil alan tələbələrini müxtəlif vakansiyalar üzrə yay təcrübəsinə dəvət edir.
Əsas tələb: İngilis və ya rus dili biliyi;
Aktiv olmaq;
Öyrənməyə meyilli olmaq.
Təminatlar: Təcrübəçilər üçün seminarlar;
Qidalanma.
Son müraciət tarixi: 10.06.2019
Maraqlanan namizədlərdən mövzu hissəsində “Pullman Baku otel” və “yay təcrübəsi” qeyd etməklə CV-lərini Bu email ünvanı spambotlardan qorunur. Onu görmək üçün JavaScripti qoşmaq lazımdır. ünvanına göndərməkləri xahiş olunur.

Arzu Qafarov

Karyera və kommunikasiya şöbəsinin mütəxəssisi