MÜƏLLİMLƏRƏ LESTER UNİVERSİTETİNİN SERTİFİKATI VERİLİB

05 Noyabr 2019

Azərbaycan Memarlıq və İnşaat Universitetində (AzMİU) ölkənin nüfuzlu universitetlərinin müəllimləri üçün keçirilən akademik ingilis dili kursları sona çatıb.Dərslər Böyük Britaniyanın Lester Universitetinin eksperti Daqmara Qrabas və Emiliy Christine tərəfindən aparılıb.

Müəllimlər üçün nəzərdə tutulan kursların əsas məqsədi ingilis dilinin akademik səviyyədə və ixtisasyönümlü tədris olunması, ingilis dili müəllimlərinin metodoloji qabiliyyətlərinin inkişaf etdirilməsi, bu sahədə Böyük Britaniya təcrübəsindən istifadə olunması və yeni metodların tədrisdə tətbiqindən ibarətdir

Kurslarda Azərbaycan Memarlıq və İnşaat Universiteti,Azərbaycan Tibb Universiteti, Bakı Mühəndislik Universiteti, Azərbaycan Texniki Universiteti, Milli Aviasiya Akademiyası və Azərbaycan Turizm və Menecment Universitetinin müəllimləri iştirak ediblər. ATMU-nu Samir Məhərrəmov,Güllü Əsgərli,Leyla Əlizadə, Aidə Şəbiyeva təmsil ediblər.5 təqvim günü keçirilən dərslərin sonunda Daqmara Qrabas müəllimlərə sertifikatlar verib və onlara gələcək həyatlarında uğurlar arzulayıb.

Arzu Qafarov

Karyera və kommunikasiya şöbəsinin mütəxəssisi